All I Want for Christmas Is You (Crooked Creek Ranch #25) Review ¿ 102

Read & download All I Want for Christmas Is You (Crooked Creek Ranch #2.5)

All I Want for Christmas Is You (Crooked Creek Ranch #2.5) Review ¿ 102 × In this touching eBook novella a preuel to Molly O’Keefe’s Crazy Thing Called Love a young woman swept up by first love is ready to say “I do”—until challenges arise during the holiday season   Maddy Baumgarten and Billy WilkiIn this touching eBook novella a preuel to Molly O’Keefe’s Crazy Thing Called Love a young woman swept up by first love is ready to say “I do” until challenges arise during the holiday season   Maddy Baumgarten and Billy Wilkins are spontaneous in love and prepared to elope the d. Dua hari lagi pada saat usianya menginjak 18 tahun Maddy Baumgarten memutuskan untuk menikah dengan Billy Wilkins laki laki yang sangat dia cintai Mereka berdua dipenuhi cinta dan segera ingin membangun keluarga kecil milik mereka sendiri Maddy memutuskan untuk memberi tahu rencana mereka pada kedua orangtuanya pada saat jamuan makan malam natal Mungkin ibunya memberikan restu karena selama ini wanita itu menerima Billy akan tetapi apakah ayahnya bisa menerima Billy Dan di luar dugaan Maddy rupanya ayahnya tidak menentang sama sekali melainkan ibunya yang dengan keras tidak setuju Bagi ibunya Maddy masih terlalu muda bahkan Maddy sudah diterima di sebuah universitas yang baik Maddy pun mulai bimbang akan keputusannya sendiri haruskah dia menikah dengan Billy dan membuang segala cita cita dan masa depannya sebagai jurnalis Tapi cintanya pada Billy begitu besar dia tidak ingin berpisah dari laki laki itu dan membina keluarga kecilnya sendiri Ini merupakan presekuel Crazy Thing Called Love by Molly O'Keefe yang bercerita awal mula pernikahan Maddy dan Billy Sedikit kurang sreg ceritanya karena menurutku si Maddy ko bisa nekat begitu yah Memutuskan menikah di usia muda usia yang masih labil sementara dia udah ketrima di Universitas yang bisa menjadi langkah awal untuk masa depannya Yah pikiran orang beda beda sih Maddy juga udah cinta banget sama si Billy Sorry to say aku kasih bintang 2 ajah coz sebenernya aku rada gak setuju dengan keputusan Maddy Hutfh

Download á PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free » Molly OKeefe

??s rough past all she cares about is living in the here and now But after Maddy’s mother stops speaking to her in protest and a Christmas Eve heart to heart with her father leaves her with butterflies Maddy starts to get cold feet She loves Billy but is she taking this big step too soo. This is a wonderful short prelude to Crazy thing called Love Tells us the beginnings of Billy Maddy Wonderfully sweet and touching

Molly OKeefe » 2 Summary

All I Want for Christmas Is You Crooked Creek Ranch #2 5Ay after Christmas that is if Maddy’s family doesn’t throw a wrench in their plans Her parents are than a little reluctant to give their blessing to the impending nuptials After all Maddy’s barely out of high school and Billy’s a notorious bad boy Maddy doesn’t care about Billy?. 45 starsSynopsis Maddy and Billy have known each other most of their lives Maddy was best friends with Billy's sister and even though she and his sister aren't that close Maddy and Billy are dating They want to get married but Maddy isn't legal uite yet so they make plans if her parents don't give her permission And even though Maddy's parents aren't happy and don't give them permission they fall back on their contingency of getting married on Maddy's birthday which happens to be Christmas DayWhat I liked Maddy and Billy together They were so in love and so supportive of each other Maddy believes in Billy that he could go all the way in hockey and Billy wants Maddy to go to college like she's always dreamed ofWhat I didn't like nothing